Welkom
Psycho-energetische therapie
Voyager tarot
Ontspanningstherapie/meditatie
Regenboogtherapie
Hooggevoeligheid
Nieuwetijdskinderen
Numerologie
Werkwijze
Doelgroepen

Iets over mijzelf
Waar kunt u de praktijk vinden
Contact
Links

Regenbooglicht


De regenboog is voor mij altijd een symbool geweest van hoop, van vertrouwen, van vertrouwen dat het goed komt, van vertrouwen dat het goed is.

Als kind rende ik al naar buiten als ik een regenboog zag en dat doe ik nog steeds. De kleuren van de regenboog drink ik dan als het ware in. Het vervult me. (Dit is ook één van de dingen welke ik laat ervaren in de regenboogtherapie).
In de negentiger jaren zag ik steeds een beeld van de regenboog geschilderd in mijn huis. In de zomer van 2006 is het er van gekomen. Terwijl ik er mee bezig was kwamen mijn levensprocessen terug en bij iedere kleur ook de inzichten van de transformaties, die ik in mijn leven heb volbracht. Daarmee ook de bewustwording dat wanneer ik een stuk helemaal had getransformeerd, alle bewustzijnslagen had doorlopen, het lichter werd (dat ik heel word).

Het is waar wat gezegd wordt: aan het eind van de regenboog staat een pot met goud.
Ik heb ervaren dat het het goud is in mezelf. Steeds als er weer een stuk geheeld is in mijzelf wordt het goud. Heelheid. Doorleefde wijsheid. Kostbaar geschenk. En steeds kan ik meer mezelf zijn. Trots zijn op wie ik ben. Blij zijn met wie ik ben. Deze heelheid gun ik een ieder. Dit licht gun ik een ieder. Daar begeleid ik je graag bij, zodat je uit je ogenschijnlijke “modder”, jouw goud, jouw licht naar boven kan halen.

Regenbooglicht
Regenboog: hoop vertrouwen, heelheid, verbinding
Regen: schoonspoelen, voeding
Boog: spanning die je aanzet tot ontwikkeling, verandering
Oog: met andere ogen kijken, inzicht krijgen
Licht: vreugde, zijn

Na mijn cursus numerologie telde ik de letters van Regenbooglicht om te kijken wat Regenbooglicht numerologisch betekent: 77. Ik vond het heel bijzonder want zelf heb ik in dit leven voor een 7-opdracht gekozen: een praat/luisterfunctie, innerlijk weten, bezinning, therapeut (filosoof/psycholoog).

Opgeteld 7 + 7 = 14 en 1 + 4 = 5, of te wel: Regenbooglicht is een praktijk waar praten en luisteren (7) centraal staan en waar je bij je innerlijk weten (7) wordt gebracht. Door de weg naar je innerlijk weten te gaan krijg je een nieuw besef, een nieuw begin, een nieuw zicht (1), werk je aan jezelf en krijg je helderheid en duidelijkheid (4) waardoor je uitkomt bij de 5. De 5 staat voor vrijheid, bevrijding van alles wat je beperkt. Vrijheid om te zijn wie je bent.