Welkom

Voyager tarot
Ontspanningstherapie/meditatie
Regenboogtherapie
Hooggevoeligheid
Nieuwetijdskinderen
Numerologie
Werkwijze
Doelgroepen
Regenbooglicht
Iets over mijzelf
Waar kunt u de praktijk vinden
Contact
Links

Psycho-energetische therapie


Psycho- energetische therapie is een therapie die zich baseert op de kennis van de subtiele energie lichamen, de aura en de energiecentra die hiermee verbonden zijn, de chakra’s.
Door middel van een psycho-energetisch onderzoek van dit energieveld, dat om ieder mens aanwezig is, kan “gekeken” worden naar de energetische verstoringen en geestelijke achtergronden van klachten. Dit kunnen psychische klachten zijn zoals bijvoorbeeld: stress, angst, onzekerheid, faalangst of fysieke klachten van allerlei aard.
Wanneer spanningen en klachten zich te veel ophopen ontstaat een belemmering in de normale energie, van doorstroming. Niet alleen van het lichaam, maar ook van de aura en de chakra’s, de subtiele energie verbonden met het lichaam.
Aan de hand van gesprekken kunnen we samen ontdekken wat nodig is om de balans te herstellen en verder te groeien. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van aura- chakrahealing.

Ook voor persoonlijke groei werkt psycho- energetische therapie prettig. Je kan inzicht krijgen in je persoonlijke kwaliteiten, maar ook in (karmische) oorzaken die belemmerend werken. Het is altijd bedoeld om je zelf bewust te laten worden van wat er speelt in je leven, zodat je natuurlijke scheppingskracht weer vrij komt.